TOKİ İHALE EDİLDİ

İlçemize Toplu Konut İdaresi Tarafından yapılacak 78 adet daire ve Bir adet Büfenin ihalesi 27.02.2017 tarihinde yapıldı.

Belediye Başkanımız sayın Osman TANGAZOĞLU 'Belediye Başkanlığımızın Girişimleri ile yapılması planlanan toki evlerinin ihalesinin yapıldığını duymak bizleri fazlası ile sevindirmiştir. Boğazkale halkını yaşanılabilir evlerde ikamet ettirmek ve Boğazkalemizin Çehresini güzelleştirmek asli görevlerimizdendir. Boğazkale hizmetlerin en iyisini en güzelini hak ediyor. Bu hizmetlerin Boğazkale'ye gelmesi için gece gündüz ara vermeden çalışıyoruz. Tüm İlçe Halkımıza Hayırlı olsun' dedi.