HATTUŞA SANAT YOLCULUĞUNA ÇIKTI

Hattuşanın Unesco'ya Alınışının 30. yıl etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı İstanbul Tarihi Türk Müziği topluluğu mehter takımı,Devlet Dansları topluluğu ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği korosu Solistleri Sahne Aldı.

Programa İl Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili sayın Salim Uslu, Çorum Milletvekili Sayın Lütfiye İlksen CERİTOĞLU KURT, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ömer ARSLAN, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Halil İbrahim KAYA, İlçe Kaymakamımız Sayın Osman AYDOĞAN, Belediye Başkanımız Sayın Osman TANGAZOĞLU, Çevre ilçe Belediye başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Çok sayıda İzleyici Katıldı.