Boğazkale Ankara'da Tanıtılacak

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan ve Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, “ “Kadim Anadolu Başkenti Hattuşa’dan Modern Çağın Başkenti Ankara’ya” sloganı ile Turizm Haftası öncesi ilçemizi Ankara’da sizlerin de desteği ile tanıtmak istiyoruz.Yapacağınızı destek ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, Boğazkale ilçemizin tanıtımı konusunda her zaman destekçimiz oldunuz. Ankara ilimizde ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde Hitit kıyafetleriyle gelip tanıtım yapmak istiyoruz.

Destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi. Uslu, “Dünyada ilk kez tüm hayatı kanunlarla düzenleyen ve Kadeş’ de Dünyaya barışı öğreten medeniyetin Başkenti Hattuşa’nın tanıtımı için her zaman olduğu gibi bizlerde elimizden gelen katkı ve desteği vereceğiz. Koordineli bir şekilde önümüzdeki, günlerde gereken çalışmaları birlikte yürüteceğiz” dedi.